Την διεξαγωγή των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards επιβλέπει μία πενταμελής Εκτελεστική Επιτροπή. Ο ρόλος της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι να επιβλέπει τη διαδικασία, να επιμεληθεί την ορθή επεξεργασία των δεδομένων που θα ληφθούν, και την έγκαιρη και έγκυρη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάθε φάσης.

Μιχαήλ Γ. Καβουκλής

Ο Μιχάλης Καβουκλής είναι ο ιδιοκτήτης της mgk.advertising, ιδρυτής και αρχισυντάκτης του rhodes.online και εμπνευστής των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards. Εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο του digital marketing, του εντύπου και της διαφήμισης. Είναι απόφοιτος Διεθνών Σχέσεων και Διπλωματίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με Μεταπτυχιακό επίσης στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου είναι υποψήφιος διδάκτορας.

Κατερίνα Σταματελοπούλου

Η Κατερίνα Σταματελοπούλου είναι Social Media Strategist and Communication Manager καθώς και Event Designer με εξειδίκευση στον σχεδιασμό και οργάνωση ειδικών τουριστικών θεματικών εκδηλώσεων και εμπειριών. Είναι επίσης ιδρυτής και blogger στο flust.gr, ένα site με θεματολογία την τεχνολογία, την επιχειρηματική καινοτομία, τον θεματικό τουρισμό και την οικολογία.

Μαρία-Ελίζα Θεοδώρου

Η Μαρία-Ελίζα Θεοδώρου είναι Δικηγόρος Παρ’Εφέταις και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου από το 2012. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης από το Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επιπλέον, είναι food blogger στο Instagram.

Ιωάννης Παπαγεωργίου

Ο Ιωάννης Παπαγεωργίου είναι διευθυντής ερευνών στο Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project και διδάσκων στον Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Ασχολείται με την έρευνα στους τομείς της πολιτικής κοινωνιολογίας, της πολιτικής επιστήμης και της θεωρίας κράτους. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Ιωάννης Εκτ. Ηρακλείδης

Ο Ιωάννης Ηρακλείδης είναι ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής του Λογιστικού-Φοροτεχνικού Γραφείου Iraklidis & associates. Απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ) και ιδρυτικό μέλος και πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου). Έχει μεγάλη εμπειρία και γνώση σε λογιστικά και φορολογικά θέματα, για τα οποία και συχνά αρθρογραφεί και διδάσκει σε διάφορους φορείς εκπαίδευσης.