Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διαδικασίας Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards έχει το rhodes.online, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιδιοκτησίας της mgk.advertising.

Το rhodes.online ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να μεταφέρει τη Ρόδο online. Μία από τις αρχαιότερες και με συνεχή λειτουργία ιστοσελίδες του ροδιακού internet, έχει δημιουργήσει θεσμούς όπως το human.plus και τα βραβεία Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards, στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας τις περισσότερες πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της Ρόδου.

Η mgk.advertising ιδρύθηκε το 2005 από τον Μιχάλη Γ. Καβουκλή και ειδικεύεται στο Digital Marketing, και το marketing τουριστικών, πολιτιστικών φορέων και επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει και μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών από κατασκευή ιστοσελίδων, διαχείριση κοινωνικών δικτύων και οτιδήποτε έχει να κάνει με το έντυπο και το διαφημιστικό δώρο.

Την διαδικασία Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards υποστηρίζουν τεχνικά και συμβουλευτικά μία σειρά ειδικών που εγγυώνται τη διεξαγωγή μίας άρτιας διαδικασίας.

Το Νettings Agency, με δραστηριότητα στην Ελλάδα και την Κύπρο, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες destination and events management  και digital marketing, με εξειδίκευση στον τουρισμό, το lifestyle, και την διοργάνωση εκδηλώσεων.

Η Nettings Agency είναι σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards.

Το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας-Ελίζας Θεοδώρου, ειδικεύεται σε εμπορικές υποθέσεις του ξενοδοχειακού και τουριστικού κλάδου και τη λειτουργία ΜΚΟ και συλλόγων.

Το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας-Ελίζας Θεοδώρου είναι ο νομικός σύμβουλος των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards.

Το Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών – Rhodes Project αποτελεί μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της κοινωνικής έρευνας, και είναι ανάδοχος ή εταίρος σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Το Rhodes Project είναι ο σύμβουλος μεθοδολογίας των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards.

Το λογιστικό-φοροτεχνικο γραφείο Iraklidis & associates ειδικεύεται στην φοροτεχνική, λογιστική και εργοδοτική υποστήριξη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και σε θέματα κατοίκων εξωτερικού.

Το Iraklidis & associates είναι ο φοροτεχνικός σύμβουλος των Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards.